Frågor & Svar

Hur går vi tillväga för att boka?

När ni skickat en bokningsförfrågan och jag bekräftar att jag är ledig det aktuella datumet ses vi på en fika eller hörs på telefon. Det är viktigt för mig att vi båda känner och trygga och bekväma med varandra. När vi har sagt "Ja!" till varandra skickar jag ut ett bokningsavtal som ni i lugn och ro får läsa igenom. När ni bestämt er för att boka och signerat avtalet skickar jag ut en faktura på 25% av totalsumman för bokningsavgift. När den är betald är datumet låst och jag blir er bröllopsfotograf!

Hur går betalningen till?

25% av bokningen betalas som bokningsavgift när vi bokar och låser datumet. Resterande 75% betalas efter bröllopet innan bilderna levereras.

Betalning sker via in betalning till bankgiro eller via företagsswish.

När levereras bilderna?

Cirka 10 bilder levereras 48 timmar efter bröllopet, resterande bilder levereras 6-8 veckor efter bröllopet via ett lösenordsskyddat webgalleri. För mitt stora paket på 12 timmar levereras även bilderna på USB-minne.

Ingår provfotografering?

I mitt 12 timmars paket ingår provfotografering. Provfotograferingen sker då i Stockholm med omnejd.

Tillkommer reseersättning?

I paketen på 4 och 8 timmar tillkommer milersättning på 18:50 kronor/milen. Även boende om ni väljer 8 timmars paketet och bröllopet är mer än 3 timmar utanför Stockholm.

I mitt stora paket på á 12 timmar ingår både resa och boende inom Sveriges gränser.

Vad händer om jag blir sjuk?

Hittills har det aldrig hänt *peppar peppar*. Men om jag mot all förmodan blir sjuk har jag ett stort kontaktnät med duktiga bröllopsfotografer som hjälper varandra om något sådant skulle hända. Detta sker givetvis i samråd med er som brudpar.

Behöver vi fixa mat till dig?

Vid bokning utav mina 2 större paket önskar jag någon enkel mat under kvällen. Personalmat funkar perfekt! Jag är inte kräsen :)