Redo att boka?

Så här går det till!

1. Bröllopsmöte


Intresserade av att boka eller bara vill veta mer? Innan avtal skickas ut är det viktigt för mig att det ska kännas bra för oss båda. Därför bokar vi alltid in ett bröllopsmöte där vi får lära känna varandra och ni får berätta om ert bröllop och era förväntningar. Bröllopsmöte sker precis så som ni vill ha det. Via videolänk, över telefon eller vid ert lokala fik (om ni bor i Stockholm)? Ni bestämmer.

2. Avtal och bokningsavgift


Ni har bestämt er för att boka? Wiho ingen är gladare än jag! För er och min trygghet tecknar vi båda parter ett avtal när vi säger ja till varandra. Ni får givetvis läsa igenom avtalet i lugn och ro innan ni signerar. När avtalet signerats av båda parter och en bokningsavgift på 25% är betald så är datumet ert och jag blir er bröllopsfotograf!

3. Provfotografering


I mitt stora paket på 12 timmar ingår en provfotografering i Stockholm med omnejd. Fotograferingen sker när ni vill och är till för att ni ska få känna på hur det känns att stå framför kameran. Bildernas som tas på provfotograferingen levereras via ett lösenordsskyddat webbgalleri. Perfekt att använda till inbjudningskorten eller som dekoration på bröllopsdagen.

4. Bröllopsguide


Några veckor innan den stora dagen kommer jag skicka ut min bröllopsguide. Det är en pdf fullproppat med tips och trix som jag samlat på mig genom året. Perfekt för att tagga igång inför den stora dagen eller bara få lite extra inspiration!

5. Slutfaktura


Två veckor innan ert bröllop skickar jag ut min slutfaktura. I paketen på 4 och 8 timmar tillkommer milersättning på 20 kronor/milen. Även boende om ni väljer 8 timmars paketet och bröllopet är mer än 3 timmar utanför Stockholm. I mitt stora paket på á 12 timmar ingår både resa och boende inom Sveriges gränser.

6. Leverans


48 timmar efter bröllopet skickar jag ut en sneakpeak med några utvalda bilder som ni kan dela med era nära och kära och på sociala medier. Resterande bilder levereras inom 6-8 veckor via ett lösenordsskyddat webbgalleri. I mitt stora paket på 12 timmar levereras bilderna via USB-minne i en unik träask tillsammans med några utskrivna prints.


Så.. vad kostar kalaset då? Alla priser ink moms.

4 timmar

4 timmar

Porträtt, vigsel och gratulationer är ett förslag på upplägg för de fyra timmarna.

16 000 kr

8 timmar

8 timmar

Förberedelser, first look, vigsel, gratulationer och mingel.

25 000 kr

12 timmar

12 timmar

Detta paket är för er som vill ha med ALLT! Allt från första penseldraget på sminkborsten till dansmovesen på bröllopsfesten.

32 000 kr

Bröllop i Stockholm Stadshus


En timmes fotografering täcker porträttfotografering innan eller efter vigseln och vigselmomentet. Sneakpeakbilder inom 48 timmar och digital leverans inom en vecka.


6 500 KR

Vi vill veta mer!


Vad roligt! Jag ser fram emot att få lära känna er och höra om er speciella dag.


Inget prispaket som passar er?

Ingen fara. Jag skräddarsyr prispaket som passar just er speciella dag. Även för er som ska gifta er utomlands så kan vi skräddasy ett paket för er. Skicka ett mejl till mig så tar vi det därifrån.